Seaboys Infomail 12/2022

Hej Seapysar!

 

Hösten börjar närma sig sitt slut och julen närmar sig med stormsteg. Ta fram kalendern och fyll i de viktigaste datumen som finns i hemsidans händelsekalender (www.seaboys.fi)!

 

Innehållet i infomailet är följande:

  1. Balders basar 26.11
  2. Valmöte 30.11
  3. Julfest 7.12
  4. Luciatåget (vargungar) 13.12
  5. Julottan 25.12

 

 

 

1. Balders basar 26.11

 

Balders scoutbasar närmar sig! Lördagen 28.11 kl.11-14 säljer Seaboys tillsammans med övriga svenska scoutkårer i Helsingfors saker som scouterna gjort under hösten. Ta hela familjen med och kom till Balders festsal, andra våningen på Alexandersgatan 12 för att köpa våra produkter och stöda kårens verksamhet! Hoppas vi ses där!

 

2. Valmöte 30.11

 

Hela kåren samlas på kårlokalen Skansen för att rösta fram nästa verksamhetsårs styrelse, alltså Skeppsrådet. Tiden för valmötet, hur länge det håller på, är riktgivande, men vi börjar 18:00. Hela kåren samlas på kårlokalen Skansen för att rösta fram nästa verksamhetsårs styrelse, alltså Skeppsrådet. Tiden för valmötet, hur länge det håller på, är riktgivande, men vi börjar 18:00.

 

3.Julfest 7.12

 

Hela kåren samt släkt och vänner samlas på Skansen för den traditionella julfesten. Hämta med en julklapp (värde högst 5 euro) så får du en julklapp. På programmet står bland annat sketcher och allsång. Och kanske ett besök av…

 

4.Luciatåget (vargungar) 13.12

 

Alla scoutgrupper träffas vid Snellmansgatan 2, runt hörnet från Domkyrkans trappa utanför Myntmuséet SENAST klockan 17.45. Rutten kommer att vara: Domkyrkans trappa, runt Senatstorget, Alexandersgatan, Espen, Unionsgatan tillbaka till Senatstorget. TOMTAR OCH LEDARE KLÄR SI I RÖTT ÖM MÖJLIGT och i år uppmuntras även ha extra ljus i form av ett ledljus om det finns ett hemma. Så sprider vi ljus och glädje i mörkret.

 

5.Julottan 25.12

 

Kom och njut av den bästa julstämningen till Karuna kyrka på juldagsmorgonen. Vi träffas kl. 6:45 vid Fölisöbron varifrån vi tågar i ett fackeltåg till kyrkan. Efteråt bjuds det på kaffe och bulla på Skansen. 😊

 

Hälsningar, Kasper Wallenius & Skeppsrådet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *